Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki esrar, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu aksi yangın kapısı koşulların gayrı katlara intikalini engellemek veya olanaklı evetğu denli geciktirmektir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

CMD Mühür; birinci sınıf ve kredili yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği dair mahir kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Binalarda muayyen standartlarda zemin alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page